Политика за лични данни

Политика за поверителност

Този уебсайт https://anika99.com  (“уебсайт”) се притежава и управлява от ЕТ “Аника - Цветанка Костова” . Ние разбираме, че като посетител на нашия уебсайт, Вие бихте могли да имате въпроси във връзка с информацията, която ни предоставяте, както и относно начина, по който я обработваме.

Тъй като уважаваме правото Ви за запазване на поверителността на личната Ви информация и данни, с настоящата Политика на поверителност бихме искали да Ви обясним каква информация събираме на уебсайта и как я използваме. Тази политика за поверителност се отнася единствено за информация, която се събира чрез този уебсайт и не се отнася за информация, събирана и обработвана от ЕТ “Аника - Цветанка Костова” на основание други законосъобразни способи, подлежащи на друг вид регламентиране.

Информация, която събираме

В случай, че сте избрали да се регистрирате на нашия уебсайт и да използвате предоставяните чрез него онлайн услуги се изисква да предоставите някои лични данни, като например име(на), телефонен номер, e-mail, адрес за доставка  и друга лична информация . Събраната информация се обработва от ЕТ “Аника - Цветанка Костова”  единствено с цел предоставяне на искани от Вас стоки, подадени от Вас заявки/поръчки и осъществяване на връзка с Вас, като наши клиенти.

Вие не сте задължен/а и ние не изискваме от Вас да се регистрирате или да предоставяте персонално разпознаваема (лична) информация, за да разгледате нашия уебсайт или за да осъществите достъп до съдържанието му.

В случай, че, по свое собствено желание и преценка, обявите публично свои лични данни, специфични подробности за Вас или друга информация за Вас и Вашите действия на публично достъпните секции от сайта, то трябва да знаете, че спрямо тази информация не се прилага Закона за защита на личните данни и съответно ЕТ “Аника - Цветанка Костова”  не носи отговорност за нея.

Вашите права

Вие имате:

  • право на достъп до личните Ви данни, обработвани от ЕТ “Аника - Цветанка Костова” ;

  • право да искате извършването на подходящо коригиране, заличаване или блокиране на личните Ви данни и правото да възразявате по всяко време срещу обработването на личните Ви данни, когато има законни основания за това;

  • право да бъдете уведомен/а преди да бъдат разкрити за пръв път личните Ви данни на трети лица или използвани от тяхно име за целите на директния маркетинг и да Ви бъде предоставена възможност да възразите срещу такова разкриване и използване;

  • право да откажете обработване на личните Ви данни за целите на директния маркетинг.

Ако искате да упражните правото си на достъп до Вашите лични данни или да ги коригирате, може да се свържете с нас по удобен за Вас начин.

Начините за събиране и обмен на лична информация, които ние използваме са:

  • Форма за регистрация ;

  • Форма за контакт, чрез която се обслужват заявки от наши клиенти и/или регистрирани на уебсайта потребители

  • E-mail

Предоставеният от Вас имейл се използва за следните цели:

  • за идентификация на Вашите заявки, подадени през формата за контакт или друг онлайн канал за обслужване на клиенти;

  • за идентификация и обработка на направени от Вас поръчки през електронния магазин на сайта;

  • за абониране и идентификация при провеждане на игри и онлайн кампании;

  • за изпращане на информация към Вас относно продукти и услуги на компанията, в случай че сте се абонирали за електронен бюлетин от ЕТ “Аника - Цветанка Костова” .

Кампании, игри и промоции

На нашия Уебсайт може да има съобщения за състезания, игри и/или промоции, в които можете да участвате, както и препратки към такива инициативи (например във Facebook). Ние използваме предоставената от Вас информация, само в случаите, че сте се съгласили да участвате в тези инициативи, за да осъществим контакт с Вас.

Информация, събирана чрез „бисквитки“ На тази страница по-долу ще намерите информация за това какво представляват „бисквитките“, как се използват от ЕТ “Аника - Цветанка Костова” , за какви цели и как можете да ги управлявате за този уебсайт и други свързани сайтове.

Политика за „бисквитки“

Използване на „бисквитки“

„Бисквитките“ са кратки текстови файлове или малки пакети от информация, които се съхраняват чрез Интернет браузера на Вашето крайно устройство (компютър, таблет, лаптоп или мобилен телефон), когато посещавате различни сайтове и страници в Интернет. Основната цел на „бисквитките“ е да правят потребителя разпознаваем, когато той се завръща отново на уебсайта. Някои „бисквитки“ имат и по-специфично приложение, като например да запаметяват потребителското поведение на сайта и да улесняват потребителя при ползването на уебсайта. Повече информация за това как функционират „бисквитките“ можете да намерите в Интернет.

Този уебсайт не използва „бисквитки“!

 

 
 
НОВО
 
Кошница
0 продукта
 
Категории
 
Промоции
 
Реклама

Вашата реклама

 
Реклама

PayPal

   

Лео Експрес - Куриерски услуги

 
Anika99 Facebook